BED AND BREAKFAST BREDA

  backupnext  

Vanaf € 113,37 (2 personen) Controleer HIER de beschikbaarheid.

 

Bed and breakfast Aan de Singelgracht in Breda

In 1871 werden de oude stadsmuren en andere vestingwerken in Breda afgebroken en daarna werden er grote en belangrijk uitziende herenhuizen gebouwd, dicht bij het stadscentrum maar net iets buiten de drukte van de binnenstad. Ons huis is in 1875 gebouwd. We zijn trots en zuinig op ons pand en we behouden de originele details zorgvuldig. Al sedert 1955 overnachten gasten uit de hele wereld bij ons.

De B&B kamers zijn met smaak ingericht. Uw kamer heeft een stabiele internetverbinding, een televisie met DVD en gratis koffie en thee.

Zowel voor zakelijke gasten als voor toeristische bezoekers is ons bed en breakfast de ideale overnachtingsmogelijkheid. Er is een afsluitbare fietsenstalling maar gezien de ligging kunt u eigenlijk heel veel te voet doen. U loopt in twee minuten naar het treinstation of naar de KMA of het stadspark De Valkenberg. En in 5 minuten loopt u naar de Grote Markt.

Plattegronden en andere informatie zijn aanwezig. Het gehele huis is rookvrij.

In de beoordelingen kunt u zaken lezen zoals:
Alleraardigste gastvrouw, ontbijt is super, gezellig gedekte tafels en geen geloop met borden, douche is perfect; lekker snel warm water, zeer stijle trap, schoon en rustig, ontbijt is niet inbegrepen, perfecte ligging, erg schone kamers en eens iets anders dan een hotel, stevige en lange bedden.