BED AND BREAKFAST BREDA

Informatie voor B&B eigenaars in Breda

Gratis opname

Heeft u een B&B in Breda en staat u er niet bij? Neem dan contact met me op per email: . Alle bed and breakfasts worden in principe gratis geplaatst indien u vanaf uw eigen website een link aanbrengt naar deze website.

<p><a href="http://www.bedandbreakfast-breda.com" title="Bed and breakfast Breda" target="_blank"><img src="http://www.bedandbreakfastnl.com/bedandbreakfastnl.jpg" alt="bed and breakfast Breda" width="240" height="24" border="0" /></a></p>

En het ziet er dan als volgt uit:

bed and breakfast Breda

Link uitwisseling

Wilt u een link naar uw internetpagina? Dat kan. Maakt u eerst een link aan op uw eigen internetpagina naar deze website en vraag daarna de link aan. Linkuitwisseling geeft u een hogere positie in het zoekresultaat van Google.

Advertentie op de start pagina

Wilt u een advertentie op de eerste pagina? U krijgt gegarandeerd veel meer bezoek. Kijkers die op uw advertentie klikken worden direct doorgeleid naar uw eigen website en dus niet via booking.com of hotels.com. Het tarief is € 50 per jaar.

Agenda

Wilt u een agenda? Ik adviseer de gratis agenda van google; die is zeer eenvoudig te integreren in uw eigen website en die kan ik ook hier makkelijk opnemen.
Maak een agenda aan bij https://www.google.com/calendar/ en geef de code aan me door. Dan plaats ik hem hier. Agenda's die niet worden geactualiseerd worden verwijderd.
Het hebben van een agenda heeft twee grote voordelen: de kijker boekt waar hij ziet dat er plaats is. Daarnaast voorkomt het veel onnodige telefoontjes. Hieronder een voorbeeld.